Lynell Liverpool Drakt KelvinGa

chelsea draktHelt siden han var fraværende, har byens forsvarsklasser vært skjøre og lett penetrert av motstandere, blant annet når de bøyde seg til Arsenal 2-1 i forrige uke.
Når det gjelder Pablo Zabaleta, har han gjenopprettet seg fra en kneskade og startet treningsøktene som vanlig.
Manchester City forbereder nå på å hente en stjerne Schalke støttespiller. Midlene som er forberedt, tuller heller ikke.
Manchester City er allerede ryktet for å roma drakt lansere et bud verdt 55 millioner euro! For Schalkes angripende midtbanespiller, Leroy Sane, ifølge en Bild-utgivelse.
Rapporten hevder at City snart skal gjøre et offisielt bud til en stjernekandidat som allerede har laget fire mål og fire assisterer i 17 utstillinger i Bundesliga denne sesongen. Veldig talentfull.
For bekymring vil prisen på 55 millioner euro gjøre Sane den dyreste tyske spilleren i historien, etter at Mesut Ozils navn ble kjøpt av Arsenal fra Madrid for 50 millioner euro roma drakt i 2013. Siste nyheter: Manchester United vil bli skadet av dette Rival klubben. Rapportert tidligere Red Devils angriper som skinnet hans utseende i Tyskland vil bli båret av av Arsenal.
Arsenal-angriperen som ble mål for Arsenal er Javier Hernandez. Meksikanerne virker fengslende med Bundesliga-klubben Bayer Leverkusen etter å ha blitt dumpet av Manchester United i sommeroverføringsmarkedet i 2015.


ElissaZei Billige Fodboldtrøjer Børn KeeleyVer
LanceIpys fotbollströjor Shermanxg
BryanStro maglie del calcio HKWLarryo
EmmaKitam fotballdrakter barn KathrynCa
PearlPohl fotballdrakter EpifaniaM
ONUInatks fotballdrakter barn MickeyJac